Sprinkler-1 Tűzvédelmi Kft.
2120 Dunakeszi, Pf. 37.
Telefon/Fax: +36 1 236-0772
E-mail: info@sprinkler-1.hu

Tűzvédelmi berendezések eszközeinek gyátrása és forgalmazása

Környezetvédelem

KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA

A Sprinkler-1 Tűzvédelmi Kft. tevékenységét a humánum, az egészség, a természetbarátság, a környezettudatos életszemlélet és a környezetbarát oltástechnikaI eszközök jellemzik. Gyártási és forgalmazási palettánkban főszerep jut a környezetbarát anyagoknak, és eszközöknek. A talaj, a levegő és az élővizek megóvását lehetővé tévő technikákat, anyagokat, eszközöket ajánlunk.

Környezetvédelem

Ez az idea a kezdetektől fogva kiemelten fontos számunkra, melynek elismeréseként a 10 éves jubileumunk alkalmából értékes állami díjat is sikerült elnyernünk: cégünk megkapta a "KÖRNYEZETBARÁT TERMÉK" védjegy jogosultságát igazoló oklevelet.

Környezetbarát Termék Oklevél

A környezetbarát működés és környezettudatos technika minden más oltóberendezésünkben is megjelenik.

Cégünk 2007-ben kifejlesztette a Környezetbarát Termék védjegy viselésére jogosult tűzveszélyes folyadéktároló tartályok habbal oltási technikáját. Az új generációs habelárasztásos oltóberendezés előnyei között fontos szerep jut a környezetbarát kivitelnek. A kis mennyiségű vízhez kis térfogatarányban (3%) bekevert habképző anyag a talajra, élővizeinkre, emberi környezetünkre semmiféle káros hatást nem fejt ki, érintetlenül hagyja az ózonpajzsot és nem fokozza az üvegházhatást.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

A Sprinkler-1 Kft. a minőséget a versenyképessége megtartása és javítása érdekében alapvető fontosságúnak tekinti. A piaci bizalom növelése és a minőségi követelmények biztosítása érdekében a Kft. megalakulása után bevezette, és azóta minden évben tanúsíttatja az EN ISO 9001 minőségügyi rendszert, amely a tervezéstől a használatba adás-vételig szabályozza munkánkat.

Munkáink 60-70%-át nemzetközi cégek részére végezzük, ahol FM, VdS és EURONORM követelményei szerint valósítjuk meg rendszereinket. A tanúsítást fenntartva cégünk jelenleg is rendelkezik az ISO 9001:2008 (MSZ EN ISO 9001:2009) QMS-421/11 okiratszámú tanúsítvánnyal. A cég vezetése elkötelezett a minőségi szemlélet kialakításában, fenntartásában, a folyamatos továbbképzésben, s a visszacsatolás érdekében évente vevői elégedettségi felmérést is végez partnerei körében – amelynek eredménye ez idáig minden esetben pozitív volt.

 

Oldaltérkép
Vissza a főoldalra

 

 

Deutsch English Vissza a főoldalra Magyar